Хіти тижня. Раптом щось пішло не так: На Рівненщині винищувач зніс дорожній знак на військових маневрах (відео)

Винищувач Су-27 під час навчань на Рівненщині зніс дорожній знак. Відповідне відео опублікував телеканал "2+2", передають Патріоти України.

Інцидент стався на трасі Київ-Чоп під час відпрацювання посадки на автомобільну магістраль. На кадрах можна побачити, як винищувач летить над дорогою і зносить дорожній знак. Після цього Су-27 починає набирати висоту, при цьому уламки знака залишаються на його повітрозабірнику.

У службі автодоріг Рівненської області повідомили, що за рік на трасі зносять кілька дорожніх знаків, але зазвичай це роблять автомобілі, а не винищувачі. Однак проблеми в цьому не бачать і обіцяють незабаром встановити новий знак рекомендованої швидкості.

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...