Хіти тижня. Раптова блокада серця: Андрій Данилко ледь не помер під час недавнього виступу

Андрій Данилко ледь не помер під час зйомок новорічного концерту. У 46-річного артиста трапилася блокада серця - різке скорочення серцевого ритму. Як пише видання Clutch, інцидент стався 4 листопада, передають Патріоти України.

В цей день проходили зйомки шоу "Привіт, 20-ті!", яке вийде на одному з каналів у новорічну ніч. Данилку стало погано буквально за годину до виходу на сцену. Вже на концертному майданчику артист був блідим і ледве говорив.

Очевидці кажуть, що після кожного свого номера Данилко повертався в гримерку і переодягався через те, що костюм Вєрки Сердючки був абсолютно мокрим... А після одного з номерів Данилко закрився в гримерці і не виходив звідти кілька годин.

Про те, що всесвітньо відома зірка українського шоу-бізнесу переніс блокаду серця, повідомив представник артиста. Також він розповів, що Данилка довелося повністю обколоти різними препаратами, щоб нормалізувати стан Андрія. Тільки після проведених процедур артистові стало трохи краще.

Видання зазначає, що Данилко прибув на зйомки у вже поганому самопочутті. Його постійно оточувала охорона і підтримувала в русі.

Додамо, що блокади серця бувають трьох ступенів. І якщо блокади I ступеня можуть бути варіантом норми або зустрічаються у спортсменів, у осіб з вегето-судинною дистонією, то блокади серця ІІ і ІІІ ступеня чреваті розвитком гіпоксії мозку, втрати свідомості і клінічної смерті.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...