Хіти тижня. "Распял мальчика в одном халатике!": Український дзюдоїст, перемігши спортсмена РФ на Паралімпіаді, показав красномовний жест (фото)

Жест українського дзюдоїста Руфата Магомедова на Паралімпіаді - 2020 в Токіо обговорюють українці в Мережі. Фото спортсмен оприлюднив на своєму акаунті в Instagram, передають Патріоти України.

Магомедов завоював "бронзу" Паралімпіади ще 28 серпня. Він в категорії до 73 кг боровся з російським спортсменом Василем Кутуєво і здобув перемогу.

Після перемоги, поки противник стояв на колінах, Магомедов обома пальцями вказав на прапор України на своєму кімоно. По суті, спортсмен підкреслив, що присвячує перемогу своїй країні. У Мережі українці активно обговорюють жест дзюдоїста. Спортсмену в Мережі пишуть захоплені коментарі: "Распял" мальчика в одном халатике)), Так держать! Как глоток свежего воздуха среди всех тех, кто рассказывает, что "я политикой не интересуюсь", Крутая победа, крутой боец! Наш герой! С победой!".

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...