Хіти тижня. "Реально люди горіли. Це було пекло": На турецькому курорті відпочивальників облили палаючим маслом

Всього в результаті постраждали вісім чоловік – з них двоє дітей 3,5 і 10 років.

На популярному курорті Туреччини Кестель в районі Аланії дітей з Росії облили палаючим маслом, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

НП сталася в готелі Club Paradiso. Всього в результаті постраждали вісім чоловік – з них двоє дітей 3,5 і 10 років. Під час вечері кухар влаштував шоу, проте не впорався з завданням і палаюче масло полилося на людей.

"Реально люди горіли. Сьогодні, коли перев'язка була, шкіра разом з бинтами знімалася. Це було пекло. Ви не уявляєте, як дитина кричала. Він горів, одяг згорів, але встигли зняти", – заявив батько дітей.

Один з них отримав опік 27 відсотків шкірних покривів. У другого обгоріли рука і голова. Готель визнав провину і оплатив лікування дітям.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає