Хіти тижня. Реальний масштаб епідемії COVID-19 у РФ: У Москві десятки "швидких" стоять у заторах (відео)

У Росії офіційно налічується понад 13,5 тис. хворих на коронавірус.

Десятки машин швидкої допомоги з пацієнтами, у яких підозрюють коронавірус і пневмонію, стоять у заторах у Москві і передмістях, повідомляють Патріоти України із посиланням на Lenta.ru.

На кадрах, які очевидці 10–11 квітня викладають у YouTube та соцмережах, видно довгі вервечки автомобілів, які практично не рухаються з місця. Столична влада зазначає, що лікарні та служба швидкої допомоги працюють на межі можливостей.

У Росії протягом останньої доби зареєстрували 1667 нових випадків зараження коронавірусом, повідомляє "Стоп_коронавирус.рф". Загальна кількість підтверджених випадків захворювання перевищила 13,5 тис. Протягом доби померло 12 пацієнтів із коронавірусом, кількість жертв у РФ сягнула 106.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...