Хіти тижня. "Ребята, это моя квартира. Вчера весь день тек потолок, а сегодня он обвалился. Это пипец": Полякова показала, що зіпсувало її дорогу квартиру (фото, відео)

Українська співачка Ольга Полякова поскаржилася на те, що в неї у "дорогущій" квартирі в Печерському районі Києва обвалилася стеля через протікання даху в будинку. Відповідне відео знаменитість опублікувала у своїх Instagram-сторіз. Так, вона показала, як постраждала її кухня, передають Патріоти України.

"Люди, це моя квартира. Вчора весь день текла стеля, а сьогодні вона обвалилася. Це як взагалі? Це що взагалі? Як можна жити в такому будинку, поясніть? Подивіться, що твориться, люди... Який жах. Ось, що сталося з моїм ремонтом", – заявила Полякова.

Полякова зазначила, що в її квартира постраждала не одна кімната. Вона показала спальню своєї 16-річної доньки Маші. "Це кімната моєї доньки. Навіть почали випадати лампочки. Ось це все ось так тече по стінах. Я взагалі, якщо чесно в шоку повному", – додала Ольга.

Нагадаємо, раніше Полякова скаржилося, що через підвищення температури з даху будинку почав сходити сніг, тому її житло, розташоване на останньому поверсі будівлі, затопило. Полякова заявила, що тільки навесні зробила новий дорогий ремонт.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...