Хіти тижня. "Ребята, у кого можно переночевать? Выгнала меня на улицу": Глава ОПУ поскаржився на свою дівчину

Андрій Богдан заявив, нібито тепер йому немає де жити.

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що його дівчина Анастасія Слічна вигнала його з дому. Про це він написав у коментарі до її посту в Facebook, передають Патріоти України.

"Друзі! Підкажіть! Куди можна віддати речі в відмінному стані?" - написала Анастасія Слічна. У коментарях до публікації з'явився Андрій Богдан. «Хлопці, у кого можна переночувати? Вигнала мене на вулицю", - пожартував Богдан.
"У караоке постелимо", - написав у відповідь Дмитро Крейнін. А нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос уточнив: "Безкоштовно?".


У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...