Хіти тижня. "Репарації - тільки початок": Терорист Гіркін заговорив про вихід Росії з Криму і Донбасу (відео)

Ігор Гіркін

Україна має великі шанси не тільки змусити Росію виплатити репарації за окупацію Криму і Донбасу, а й змусити її піти з цих територій. Про це заявив один із перших ексватажків "ДНР", терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) в ефірі пропагандистського каналу "РОЙ-ТВ", передають Патріоти України.

Він висловив упевненість в тому, що якщо Росія після повернення Україною контролю над кордоном на сході відмовиться від репарацій, то президент Володимир Зеленський зможе загнати її в глухий кут. На думку Гіркіна, глава української держави відмовиться від дотримання будь-яких зобов'язань, включаючи надання особливого статусу Донбасу. Більше того, він порушить питання про деокупацію Криму.

"Репарації – це тільки початок. Потім будуть територіальні претензії, компенсації та данина за 12 років. І потім – компенсації мільярдні за багатовікове гноблення українського народу. Це тільки початок. Платити і каятися варто тільки почати – і все", – озвучив песимістичний прогноз для Росії терорист.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...