Хіти тижня. "Ревізор" назвав це борделем: Як у Фреймут "інспектували" згорілий з постояльцями одеський готель (відео)

Журналісти телепрограми побували у готелі і констатували цвіль, брудну білизну, наявність сміття у номерах і відсутність вікон.

Пожежа у готелі "Токіо Стар". Фото: Главком.

Телеведуча програми «Ревізор» Ольга Фреймут знімала програму про готель «Токіо Стар», що цієї ночі згорів в Одесі, повідомляють Патріоти України.

Ще у 2015 році ведуча популярної телепрограми «Ревізор» Ольга Фреймут назвала готель Вадима Чорного «Токіо стар» борделем. Журналісти телепрограми побували у тому готелі і констатували цвіль, брудну білизну, наявність сміття у номерах і відсутність вікон.

Відомо, що готель належить бізнесменові Вадиму Чорному і позиціонує себе як «готель на дві години». Телепрограма «Ревізор» офіційно зверталася до мера Одеси Геннадія Труханова з вимогою закрити готель. Але вимога залишилася без відповіді.

Переглянути відповідний випуск телепрограми можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=u5I8vdFZdgM&feature=player_embedded.

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...