Хіти тижня. Резонансне вбивство пластичного хірурга у столиці: Імена і фото підозрюваних

2 лютого в центрі Києва на вулиці Саксаганського був убитий пластичний хірург Андрій Сотник. Вбивця зробив кілька пострілів і втік.

У п'ятницю, 14 лютого, були затримані двоє людей, яких підозрюють у вбивстві глави клініки DMK Ukraine, пластичного хірурга Андрія Сотника. Відомі їхні імена. Про це повідомляється на сайті Нацполіціі, передають Патріоти України.
Відзначається, що той, хто підозрюється саме в розстрілі Сотника і є іноземцем, затриманий в одеському аеропорту. «Він - громадянин іноземної держави, після скоєння вбивства переховувався і намагався покинути територію України», - сказав глава ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко.
У столиці затриманий спільник стрілка, який допомагав стежити за жертвою.
Імена передбачуваних злочинців не називаються.
Коментуючи ситуацію «УП» Крищенко сказав, що вбивця - громадянин Киргизстану. Видання стверджує, що він ходив в мечеть на вулиці Дегтярівській. У свою чергу Dетектів-info опублікував знімки підозрюваного.За їхніми даними, у людини був знайде паспорт на ім'я 37-річного Махаматякуба Маматкодирова і паспорт громадянина Росії на ім'я уродженця міста Баку Каміля Караєва.Затриманий в Києві, судячи з документів, - уродженець Грозного, громадянин країни-агресора - Рустам Куркаєв.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...