Хіти тижня. Результат вражає! Дівчина показала, як змінилася за 21 день без алкоголю (фото до і після)

24-річна Даніель Пірс (Danielle Pierce), яка живе в Остіні, наприкінці травня вирішила повністю відмовитися від спиртного. Через деякий час дівчина поділилася, що стала почуватися набагато краще, а також скинула сім кілограмів, передають Патріоти України.

Видання Newsweek пише, що раніше американка досить часто могла собі дозволити випити вдома пляшку вина чи коктейль під час посиденьок із друзями. У той період вона витрачала близько 114 доларів на алкоголь на тиждень (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Я була млявою, буркотливою і страждала від зайвої ваги. Тому я почала дотримуватися елімінаційної дієти і відмовилася від алкоголю, щоб почати свій шлях до здоров'я", – розповіла детальніше Даніель про свою трансформацію.

Дівчина також поділилася, що з моменту її відмови від алкогольних напоїв шкіра стала набагато чистішою, а сон нормалізувався. Однак американка не приховує того факту, що перший час їй було важко в одній компанії з друзями, які вживають алкоголь.

Зараз же Пірс каже, що їй подобається новий спосіб життя і повертати в своє життя спиртне вона не має наміру.


Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...