Хіти тижня. Результати вражають: Іспанський дієтолог розкрила простий спосіб швидко схуднути

Дієтолог Адріана Орос з барселонської клініки Alimmenta розкрила простий спосіб швидко схуднути. Людині, яка захотіла позбутися від ненависних кілограмів або просто вирішила підкоригувати фігуру, необхідно дотримуватися "правила тарілки". Метод полягає у правильному розподілі їжі на пропорції, передають Патріоти України.

50% разового прийому їжі повинно складатися з сирих або приготованих овочів. 25% - білки з високою біологічною цінністю. І чверть тарілки повинна відводитися під складні вуглеводи.

Експерт, крім того, запропонувала доповнити порцію корисними жирами, додавши авокадо, насіння або горіхи. Дієтолог вказала, що неправильним буде використовувати напівфабрикати в якості білкової складової тарілки. При цьому важливо пам'ятати, що білок - це не тільки м'ясо, а й риба, морепродукти, квасоля. Якщо дотримуватися цих нескладних порад, то зайва вага досить швидко почне йти.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...