Хіти тижня. Рік буде ще гіршим за попередній? Що передбачив Нострадамус на 2021-й

Легендарний французький астролог Мішель Нострадамус нібито передбачив страшні явища на 2021 рік. Деякі його передбачення опублікував Mirror, повідомляють Патріоти України.

Хоча Нострадамус не називав конкретних дат, дослідники дійшли висновку, що багато його похмурих пророцтв відносяться саме до 2021 року. Йому приписують навіть зомбі-апокаліпсис. Нібито він говорив, що якийсь вчений створить біологічну зброю-вірус, який буде перетворювати людей на зомбі. Також Нострадамус передбачив і світовий голод, який стане однією з перших ознак кінця світу в 2021 році. "Світова трагедія поверне людей в минуле, а велика частина населення постраждає від прокляття", - писав алхімік.

Крім того він передбачав сонячні бурі, які завдадуть величезної шкоди всьому живому на планеті. Згубні наслідки в зміні клімату призведуть до воєн і конфліктів, адже світ почне боротися за ресурси для виживання. Але і це ще не все - деякі дослідники стверджують, що в "Пророцтвах" Нострадамуса є зіткнення з астероїдом. Це одна з інтерпретацій катрена "В небі видно вогонь і довгий слід іскор".

Разом з тим, за даними NASA астероїд 2009 KF має всі шанси зіткнутися з Землею 6 травня 2021 року. Фахівці стверджують, що цей астероїд здатний вразити Землю вибуховою силою, еквівалентною 230 кілотонн у тротиловому еквіваленті, що в 15 разів більше, ніж ядерна бомба, яку американці підірвали над Хіросімою в 1945 році.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...