Хіти тижня. Рік Металевого Білого Щура: Які знаки Зодіаку чекають неприємності

Різкими змінами можна скористатися і навіть найнеприємнішу ситуацію повернути в потрібне русло.

Гороскоп на 2020 рік свідчить про те, що змінам неможливо протистояти, зазначають Патріоти України.

Астрологи зазначають, що різкими змінами можна скористатися і навіть найнеприємнішу ситуацію можна повернути в потрібне русло. Вони назвали небезпеки, які підстерігають знаки Зодіаку в рік Металевого Білого Щура.

Овни. Найбільша небезпека в 2020 році – сімейна сварка, яка може привести до розриву відносин. Очікується багато розмов і з'ясувань ситуації.

Тельці. У представників цього знака можливо два неприємних моменти – зрада близької людини і емоційний зрив. Варто присвятити час відпочинку і духовним практикам, щоб не випасти з правильного вектора.

Близнюки. Зірки обіцяють повторення неприємної ситуації з минулого. Може розкритися стара рана, яка позбавить сил. Варто взяти себе в руки і знову пройти через випробування, щоб покінчити назавжди.

Раки. Астрологи радять переглянути своє оточення, так як в ньому є люди, які тягнуть назад. У рік Пацюка варто йти своїм шляхом і не жертвувати собою заради чужого благополуччя.

Леви. Можлива втрата контролю над життям і відчуття того, що щось важливе йде прямо з-під носа. Реагувати варто жорстко і не втрачати концентрацію і уважність в будь-якій ситуації.

Діви. Представникам цього знаку загрожує емоційне вигорання, так як рік стане періодом нових відкриттів і звершень. Астрологи радять більше відпочивати і не допускати сильних стресів.

Ваги. Не варто піддаватися на авантюри, так як це потягне за собою низку сумних подій і призведе до погіршення відносин з близькою людиною. Невдачі потягнуть за собою проблеми на роботі.

Скорпіони. Найважче випробування в 2020 році – суперництво на роботі. Рік буде успішним, але до своїх вершин зірки рекомендують йти чесним шляхом і бути обережними у вчинках і висловлюваннях.

Стрілець. Є ймовірність стати жертвою шахрайства і потрапити у сумнівну авантюру. Варто звертатися за допомогою до близьких і не довіряти навіть перевіреним людям, які пропонують комбінації з грошима.

Козеріг. Рік буде складним, очікується недобросовісна конкуренція, підкилимні ігри, змови за спиною і непередбачені витрати. Варто подбати про фінансову подушку безпеки і уважно придивлятися до колег.

Водолій. Очікується період невизначеності, який призведе до серйозних розбіжностей з близькою людиною. Можливо, це знак, що пора рухатися далі і переглянути свої життєві цінності.

Риби. Рік в цілому буде вдалий, але він може затьмаритися нестабільністю в особистому житті. Ймовірні різкі перепади від сильних сварок до повної гармонії. Це може призвести до стресу і занепаду сил, що позначиться і на інших сферах життя. Варто навчитися бачити різницю між любов'ю і токсичними відносинами.

Джерело: РБК-Україна

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...