Хіти тижня. "Рюмка водки на столе?": Савченко відзначилася дивною витівкою в Раді (фото)

Колишній народний депутат Надія Савченко прийшла до Верховної Ради, а її фото висміяли в мережі. Знімок Савченко в Раді опублікував фотограф Ян Доброносов в Facebook, передають Патріоти України.

"Перерва. Надія не депутат! Сьогодні вона відвідувач", - підписав свою фотографію автор. Користувачі мережі відреагували на фото екс-нардепа, прокоментувавши позу, в якій вона сидить.

Сама Надія на своїй сторінці в Facebook написала пост, що вона звернулася до центру зайнятості в пошуках роботи і отримала офіційний статус безробітної в Україні. Також вона звинуватила ЗМІ у тому, що тему безробіття обговорюють в пресі тільки завдяки їй. А тим часом в країні, за її словами, тисячі безробітних.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...