Хіти тижня. Рівненська школярка станцювала на капоті поліцейського авто (відео)

За подібні розваги батькам дівчини загрожує штраф у тисячу сімсот гривень.

12-річна школярка влаштувала танці на капоті поліцейського автомобіля в Рівному, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Подруга дівчини зняла танець на телефон, після чого вони виклали відео в інтернет.

Однак відео побачив місцевий дільничний і впізнав дитину, так як вона вже перебувала на шкільному обліку за свою поведінку. Поліцейські склали протокол на маму дівчинки, їй загрожує штраф в тисячу й сім сотень гривень.

Сама школярка пояснила, що вискочила на автомобіль, щоб повторити вчинок 20-річного хлопця, який на початку року пробігся по поліцейській машині в центрі Рівного. Йому суд присудив штраф у 10 тисяч гривень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...