Хіти тижня. Родичам загрожує смерть: Страшні наслідки полону бійців ЗСУ під Новотроїцьким

Разом з бійцями ЗСУ, які потрапили в полон, в розпорядження окупантів потрапили документи з особистими даними бійців 53-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України і батальйону "Айдар" та їх родичів.

КПВВ поблизу Новотроїцького на Донеччині. Фото: соцмережі.

У мережі розповіли про страшні наслідки полону восьми українських бійців на Донбасі в середу, 22 травня. Про це повідомляють в мережі, передають Патріоти України.

Зокрема, на опублікованих скріншотах переговорів командування ЗСУ, які згодом було вилучено з мережі, можна зрозуміти, що разом з бійцями ЗСУ, які потрапили в полон, в розпорядження окупантів потрапили документи з особистими даними бійців 53-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України і батальйону "Айдар" та їх родичів.

"Прикро, що там багато військових луганчан, родичі яких залишаються під руснею. Тепер їм точно п ... ц", - йдеться в листуванні, що потрапило в мережу.

Нагадаємо, вісім військовослужбовців ЗСУ зі складу ОС, рухаючись на вантажному авто в районі населеного пункту Новотроїцьке, відхилилися від маршруту і потрапили на окуповану територію, де були затримані бойовиками.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...