Хіти тижня. Родичів багато: Вакарчук пояснив, для чого йому потрібні гроші

Музикант розповів, що невибагливий в побуті і має все необхідне для комфортного життя.

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що вважає себе багатою людиною і не має на меті прибіднятися на публіці. Артист підкреслив, що не приховує своїх доходів, так як всі гроші заробив чесно. Про це він розповів в інтерв'ю для проекту «Слава +» на YouTube, передають Патріоти України.

«За українськими мірками було б несправедливо говорити, що я не заможна людина. Не треба прибіднятися. Я не вважаю чужих грошей, ні багатих, ні бідних людей. Всі свої гроші заробив чесно, мені на життя вистачає. Більше, ніж є - не треба. Менше, сподіваюся, не буде», - заявив Вакарчук.

Музикант розповів, що невибагливий в побуті і має все необхідне для комфортного життя.
«Для чого потрібні гроші? На комфорт домашній, на подорожі. Ну і, напевно, на здоров'я і освіту. Я допомагаю здобути освіту родичам», - повідомив артист.
Вакарчук підкреслив, що володіє двома машинами, на одній з яких їздить дружина.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...