Хіти тижня. Ролик став вірусним: Священик випадково вмикнув реп під час служби, і його реакція безцінна (відео)

Настоятель церкви в ірландському місті Бьортонпорт випадково вмикнув реп під час служби, яка транслювалася онлайн. Вже за кілька годин відео зі священиком стало вірусним у мережі, і все завдяки його реакції на курйозну ситуацію, пише The Irish Times, передають Патріоти України.

Ледве священик встиг вимовити "в ім'я Отця, Сина", як у церкві пролунав хіт Young Prophet ("Молодий пророк") репера Black the Ripper. Цікавий збіг, чи не так? Але й це було не найсмішнішим у цій ситуації.

Через кілька секунд настоятель вимкнув трек, посміявся і зашуткував: "Black the Ripper, трохи репу з ранку вас розбудить. Сподіваюся, це не викличе ні у кого проблем з тиском".

Пізніше на курйоз із гумором відреагували і на сторінці приходу у Facebook - там опублікували обкладинку альбому Black the Ripper з підписом "Будь ласка, встаньте, звучить наш вступний гімн".

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...