Хіти тижня. "Росії взагалі не повинно бути": Шведський біатлоніст відреагував на перемогу спортсмена із РФ

Себастіан Самуельсон висловив припущення, що Олександр Логінов міг знову перемогти нечесно.

Себастіан Самуельсон. Фото: Спортбокс.

Перемога росіянина Олександра Логінова на чемпіонаті світу з біатлону в спринті може стати початком нового скандалу. Адже з листопада 2014 по листопад 2016 року він відбував дискваліфікацію за вживання допінгу і після повернення на трасу суперники зустріли Логінова дуже холодно. Хтось навіть відмовлявся тиснути росіянину руку на церемонії нагородження, зазначають Патріоти України.

Відразу по завершенні спринту на чемпіонаті миру в Антхольці стало відомо, як олімпійський чемпіон шведський біатлоніст Себастіан Самуельсон жорстко прокоментував перемогу Олександра Логінова.

"Вся допінгова система працює погано. Нізащо не привітаю Логінова з перемогою. Мені нема чого йому сказати. Те, що він тут виступає, просто формальність. Все це дуже сумно для світового біатлону. У мене немає проблем з тим, що Росія виграла золото сьогодні. У мене проблеми з тим, хто його виграв. Ти не можеш приймати ЕПО і потім спокійно приїжджати і вигравати. ВАДА дискваліфікувала Росію нед всюди, її не повинно бути тут взагалі. А потім вони подали апеляцію і спокійно приїхали сюди", - сказав Самуельсон.

Джерело: Сегодня

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...