Хіти тижня. Російська порноактриса розповіла, як через Україну відмовилася відпочивати в Криму

За її словами, на окупованому півострові відпочиває велика кількість дівчат з України, на тлі яких вона не виглядає найкрасивішою.

Відома російська порноактриса Любов Бушуєва (псевдонім Lola Taylor) зробила зізнання про те, що не любить відпочивати в окупованому Криму, оскільки на окупованому півострові проводять свій відпочинок велика кількість українок, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Сибірська порнозірка зізналася, що на тлі великої кількості "дівчат з України" не виглядає найпривабливішою і саме тому вважає за краще відпочивати на російських курортах в Краснодарському краї. "Відпочиваю в Геленджику. Тут все як треба. І дешевше, ніж в Криму, до речі", - заявила вона.

За словами актриси, готельний номер на два місця обійшовся їй в 10800 рублів на добу, а її відпустка триватиме лише чотири доби, оскільки у неї з'явилася велика кількість роботи після пом'якшення режиму карантину самоізоляції в Москві, який був введений після спалаху пандемії коронавіруса.

Дівчина є однією з найвідоміших російських порноактрис і прославилася своєю недавньою заявою з приводу коронавіруса. На початку весни вона пообіцяла інтим вченому, який зможе створити вакцину від COVID-19. Її заяву опублікували велика кількість інформаційних агентств, ЗМІ та соціальних мереж.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...