Хіти тижня. Російська спортсменка вчинила підло на чемпіонаті світу і була справедливо покарана (відео)

21-річна спортсменка на фініші спринтерської гонки класичним стилем на 1100 метрів збила чеську суперницю Терезу Беранову.

Російська лижниця Анастасія Фадєєва була позбавлена золотої медалі на молодіжному чемпіонаті світу через неспортивний вчинок, повідомляють Патріоти України.

Дівчата змагалися у спринтерській гонці класичним стилем на дистанції 1100 метрів. На останніх метрах гонки лідирувала представниця Чехії Тереза Беранова, але перед самим фінішем Фадєєва зачепила суперницю, яка впала на сніг і в підсумку фінішувала лише шостою. Апеляційне журі прийняло рішення додати до результату Фадєєвої дві хвилини, в результаті чого росіянка виявилася на останньому місці.

"Я вірила, що зможу перемогти. Але на фініші суперниця, яка переходила на іншу лижню, вдарила мене ногою. У мене не було часу увіткнути в сніг палицю, тому мені було не на що спертися, і я впала", - з гіркотою сказала Беранова в інтерв'ю Czech Ski.

У Росії несподівано не стали сперечатися з рішенням суддів і визнали, що Фадєєва спеціально порушила правила. "Ми не будемо подавати протест. На що ми повинні подавати протест? На те, що наша порушила правила? Я переконана, що Фадєєва реально збила чешку", - наводить слова президента Федерації лижних гонок Росії Олени Вяльбе "Чемпіонат".

У підсумку перемогу святкувала німкеня Ліза Лохманн. "Срібло" дісталося ще одній росіянці – Христині Мацокін.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...