Хіти тижня. Російська топ-модель, котра голою випала з вікна квартири онука Микити Михалкова, розповіла слідчим про те, що трапилось у трагічну ніч

15 січня постраждалу модель виписали з реанімації і перевели в стаціонарне відділення лікарні.

Ксенія Пунтус повідомила слідчим, що вже півтора місяці перебуває в сексуальних відносинах з онуком Михалкова Андрієм Баковим і у них "все було", передають Патріоти України з посиланням на Тelegram-канал Baza.
Примітно, але господар квартири, в якій все сталося, Андрій Баков заявляє, нібито в ту ніч був настільки п'яний, що нічого не пам'ятає, потім він міцно спав, а коли прокинувся, дізнався про трагедію. 19-річний син Анни Михалкової видалив свої сторінки в соціальних мережах. Ні він, ні його рідні ніяк не коментують те, що трапилося з Пунтус.

Також Ксенія Пунтус відповіла на головне питання, що ж сталося тієї ночі і як вона опинилася під вікнами квартири в ледве живому стані. За її словами, вона любила сидіти зі смартфоном на підвіконні в квартирі Бакова. Тієї фатальної ночі вона була п'яна, як і онук Михалкова. Як завжди, Ксенія сіла біля відчиненого вікна, але в якийсь момент похитнулася і впала вниз. За її інформацією, Баков дійсно нічого не бачив, так як в кімнаті вона була одна.

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.