Хіти тижня. Російського кіноактора та ексчемпіона UFC у мексиканському готелі мафіозі ледь не забили на смерть (відео)

Олег Тактаров

За словами самого 54-річного колишнього спортсмена, якого прийнято вважати першим російським чемпіоном UFC (Тактаров виграв турнір у 1995-му та здобув чемпіонський пояс, але статус регулярного чемпіона промоції з'явився лише у 1997-му), він заступився за дівчину в готелі, за що був жорстоко побитий, зазначають Патріоти України.

«Я попросив не тероризувати людей — висувайте всі претензії до мене, а вони нехай ідуть додому. Ззаду по голові вдарили, думаю, бейсбольною битою, утворилася внутрішня гематома. Десять людей по мені скакали. Отямився від того, що задихаюсь, у мене майка була на носі, я хотів дихати, мене били. Один стрибав на кайданках, які були надіті на мене. Якоюсь ліскою мені стягували ноги. Хвилин 30−40 я лежав не рухаючись, але мене продовжували бити. Якась супермафіозна структура. Коли поліція приїхала, я з полегшенням зітхнув. Зрозумів, що виживу, бо щохвилини я думав, що помру. Виявилося, що це федеральна поліція, вони зі мною обійшлися професійно», — розповів постраждалий, при цьому будучи добряче «пом'ятим» від побоїв.

Зазначимо, що свій останній бій Тактаров, який має у послужному списку 17 перемог при 5 поразках у змішаних єдиноборствах, провів у 2008 році. Також знявся у понад 60 фільмах та серіалах у Росії та США. У 2017-му Олег, за власними словами, відповів відмовою на пропозицію Голівуду зіграти в кіно російського військовослужбовця-карателя, який очолює групу проросійських сепаратистів, що вбивають людей на території Донбасу, мотивувавши своє рішення низькою з моральної точки зору якістю подібного кіно.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...