Хіти тижня. Російський актор прокоментував скасування заборони на в'їзд в Україну

Актор заявив, що не розуміє, чому йому взагалі був заборонений в'їзд.

Федір Добронравов

Російський актор Федір Добронравов, якому раніше був заборонений в'їзд на територію України, прокоментував судове рішення про скасування заборони. За словами актора, він дуже радий такому рішенню, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Суд скасував заборону? Я не знав, мені поки ніхто не дзвонив. Що можу сказати? Я радий, хоча, чесно кажучи, не розумію, чому мені до цього забороняли", - повідомив Федір Добронравов.

На питання, чи готовий він взяти участь у зйомках "Сватів", якщо вони відновляться, Добронравов відповів: "Якщо "Свати" стануть хоча б маленькою краплею того, що послужить примирення наших народів, то я буду щасливий. Але поки у мене немає ніякої конкретної інформації: будуть зйомки, як і коли".

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...