Хіти тижня. Російський футболіст одеського "Чорноморця" вважає, що в Україні занадто багато української мови

Російський форвард підписав контракт з українською командою в лютому 2019 року, і за цей час зіграв за "Чорноморець" 15 матчів, в яких забив 3 м'ячі.

Василь Павлов

Російський футболіст одеського "Чорноморця" Василь Павлов вважає, що в Україні занадто багато української мови, передають Патріоти України з посиланням на Вголос.

"Щодо законів (щодо забезпечення функціонування української мови як державно), то не знаю, навіщо їх приймають. Є труднощі з тим, щоб купити книжку російською. У кіно неможливо піти, телебачення теж українською. Дивишся, припустимо , яку-небудь спортивну передачу: щось розумієш, що щось – нi. Стежив, до речі, за дебатами Зеленського з Порошенком. Якісь фрази вихоплював", – сказав Павлов.

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...