Хіти тижня. Розчавило голову: У Києві моторошною смертю загинув водій фури (фото, відео)

На виїзді з міста водій зупинився, щоб спробувати усунути несправність, а пасажиру сказав почекати пару хвилин.

На місці трагедії у Києві. Фото: Інформатор.

У вівторок, 9 липня, в Києві водій фури загинув під причепом транспортного засобу, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася на проспекті Перемоги, недалеко від вулиці Чорнобильської приблизно о 06:00. Водій фури марки Renault вийшов з авто і вирішив подивитися під причіп, засунувши туди голову. Однак конструкція вантажівки затиснула її і розчавила.

"Як розповів попутник водія, вони їхали на батьківщину, в Житомирську область з Одеси. Поки проїжджали через Київ, у автомобіля виникли технічні несправності. На виїзді з міста водій зупинився, щоб спробувати усунути несправність, а пасажиру сказав почекати пару хвилин. Чоловік підняв причіп вантажівки на упори і заліз між колесом і дном причепа. З невідомих причин причіп впав і розчавив голову чоловікові. На жаль, медикам, які прибулим на місце, залишалося лише констатувати смерть", - йдеться в повідомленні.

На місце виїхали рятувальники ДСНС і КАРС, які витягли тіло загиблого. На час роботи екстрених служб рух проспектом Перемоги в бік виїзду з Києва було обмежено. На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група, медики і рятувальники. Подробиці події встановлюються.

Джерело: Інформатор

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...