Хіти тижня. "Рожденный ползать...": Льотчики відмовляються літати на російських літаках

За словами співвласника російської авіакомпанії S7 Airlines Владислава Фільова, у нього є "своя думка" стосовно інциденту з літаком SSJ 100 у московському аеропорту Шереметьєво, де загинули люди.

Співвласник російської авіакомпанії S7 Airlines Владислав Фільов повідомив, що через те, що їх уважають винними в інциденті з літаками, "льотчики починають іти від нас". Про це він сказав 4 червня, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Фільов згадав про те, як у жовтні 2018 року в Якутії Sukhoi Superjet 100 авіакомпанії "Якутія" викотився за межі злітно-посадкової смуги. Тоді було пошкоджено шасі. Співвласник авіакомпанії зазначив, що ширяться чутки, що інцидент стався через протікання паливних баків.

За словами Фільова, у нього є "своя думка" стосовно інциденту з SSJ 100 у московському аеропорту Шереметьєво, але він чекає результатів об'єктивного розслідування.

Повітряний флот S7 Airlines складається з 98 літаків. Sukhoi Superjet 100 серед них немає.

SSJ 100 – перший пасажирський літак, розроблений у Росії після розпаду СРСР. Його експлуатують із 2008 року. Цей літак є в авіапарку кількох російських перевізників та однієї авіакомпанії з Мексики.

Готуйтеся до удару! Перший етап підвищення тарифу на електроенергію можуть провести вже у 2024 році - всього їх буде декілька

середа, 8 травень 2024, 14:50

Тариф на електроенергію в Україні можуть підвищити вже у 2024 році. Причина – дорожнеча відновлення об'єктів електроенергетики, для чого, за словами самих енергетиків, потрібен великий фінансовий ресурс. Загалом підвищення тарифу може пройти у кілька е...

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...