Хіти тижня. "Розлюбити СРСР - це як розлюбити маму": Ольга Фреймут прокоментувала свій перехід на "Інтер" (відео)

Телеведуча заявила, що глядач, який вважає “Інтер” проросійським, – не її глядач.

Ольга Фреймут. Фото: соцмережі.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка нещодавно перейшла працювати на телеканал “Інтер”, заявляє, що нічого проросійського там не побачила, бо такого й немає. Про це Фреймут сказала на прес-конференції у КП, передають Патріоти України.

Фреймут заявила, що глядач, який вважає “Інтер” проросійським, – не її глядач. Бо її глядач “розбирається в ситуації” та розуміє, “де його обманюють, а де – ні”. Також Фреймут виступила проти заборони радянських фільмів із російськими акторами з чорного списку, які підтримали в 2014-му антиукраїнську політику Кремля.

Телеведуча заявила, що СРСР – “це взагалі інша країна була”, тож вона не розуміє, як можна швидко її розлюбити. За словами Фреймут, це те саме, що розлюбити свою маму.

Фрагмент на відео – 44-та хвилина:

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...