Хіти тижня. "Розлучення" по-українськи: Coca-Cola зникла з полиць АТБ. Що відомо

ТОВ "АТБ-Маркет" - найбільша мережа супермаркетів в Україні. Товарообіг мережі в 2020 році склав 149,8 млрд грн, що на 18,2% більше, ніж в 2019 році.

Продукція компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед зникла з полиць найбільшої мережі супермаркетів АТБ. Відсутність напоїв Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes помітили клієнти АТБ, передають Патріоти України з посилання на LIGA.net.

Офіційно в компаніях поки не коментують ситуацію, але один зі співрозмовників в компанії АТБ-Маркет підтвердив цю інформацію. "Поставки продукції зупинені з боку виробника", - сказав він.
Журналісти відправила запити в обидві компанії з проханням прокоментувати ситуацію.
"ІП "Кока-Кола Беверіджиз Україна" постійно обслуговує більше 100 000 торговельних точок по всій країні і постачає продукцію без перебоїв. Будь-які незручності при пошуку нашої продукції в конкретному магазині пов'язані виключно з рішенням керівництва торгової точки", - повідомив директор з комунікацій в Україні та Молдові Кока-Кола Беверіджиз Андрій Бублик.
Один з топ-менеджерів АТБ неофіційно повідомив, що мережа розраховує на повернення продукції Кока-Кола на прилавки своїх супермаркетів. За його словами, зараз тривають переговори і є "позитивна динаміка".

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...