Хіти тижня. Розмір має значення: Вчені шокували відкриттям щодо тривалості життя

На думку вчених, жінки з 38 і чоловіки з 42 розміром ноги здатні дожити в середньому до 84 і 82 років відповідно.

Дослідники Кембріджського університету заявили, що розмір ноги може бути пов'язаний з тривалістю життя людини. До такого висновку вони прийшли, проаналізувавши дані більше 3 тисяч летальних випадків, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вчені з'ясували, який розмір ноги притаманний людям з високим показником середньої тривалості життя.
На думку вчених, жінки з 38 і чоловіки з 42 розміром ноги здатні дожити в середньому до 84 і 82 років відповідно.
Що стосується самої короткої тривалості життя, то серед чоловіків раніше вмирають володарі 45 розміру ноги: розрахунки показали, що в середньому вони живуть 67-69 років. Втім, чоловіки з мініатюрними ногами теж ризикують рано померти: мають 38 розмір живуть в середньому 68-69 років, констатують фахівці.

Серед жінок, за їхніми словами, до короткої тривалості життя схильні володарки 35 і 42 розміру ноги: живуть вони в середньому 68-69 років.

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...

Сонця можна не чекати? Синоптик засмутив прогнозом погоди в Україні на березень

вівторок, 19 березень 2024, 6:58

В Україні внаслідок переміщення на її територію атмосферних фронтів та під впливом висотного циклону очікується період нестійкої та вологої погоди. Практично щодня спостерігатимуться дощі, у північних та західних областях часом мокрий сніг, передають П...