Хіти тижня. Розплакався та зробив страшне зізнання: У справі професора-вбивці з Росії трапився різкий поворот

Версія захисту про те, що чоловік убив коханку в стані афекту, дала тріщину.

Соколов застрелив студентку-коханку уві сні. Фото: spb.kp.ru.

Професор історії Олег Соколов, який у російському Санкт-Петербурзі жорстоко розправився зі своєю студенткою-коханкою Анастасією Єщенко, застрелив її уві сні. У середу, 13 листопада, він відмовився від права не свідчити проти себе і розповів подробиці вбивства, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеве видання "Фонтанка".

До цього Соколов запевняв, що вистрілив із гвинтівки в дівчину в ході сварки через її ревнощі до дітей коханого від попередніх шлюбів. Однак з'ясувалося, що смерть настала уві сні – о 2 годині ночі.

Соколов, за версією слідства, після детального обдумування всіх обставин, взяв обріз, зарядив його патроном і вистрілив Єщенко в скроню. А потім ще три рази, перезаряджаючи гвинтівку. Чотири кулі в голові дівчини знайшли за допомогою рентгена.

Зазначається, що версія захисту про те, що чоловік убив коханку в стані афекту, дала тріщину. Адвокат Соколова Олександр Почуєв розповів, що чоловік дав свідчення на камеру. "Допит проводився з відеофіксацією. Показання давав крізь сльози, шкодуючи про скоєне", – розповів адвокат. Також він висловив співчуття всім, кого торкнулася трагедія, але попросив "утриматися від смакування кривавих подробиць процесу".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно