Хіти тижня. Розплата: Вчені знайшли шокуючий зв'язок між благополуччям країн і смертністю від коронавірусу

Експерти Школи громадської охорони здоров'я Bloomberg Університету Джонса Хопкінса встановили шокуючий зв'язок між економічним добробутом країн і рівнем смертності від коронавірусу. Результати дослідження американських вчених опубліковано в онлайн-архіві MedRxiv, передають Патріоти України.

Найвищі показники смертності, як не дивно, в країнах з високим рівнем доходів населення. Автори статті під назвою "Диференціальна смертність від COVID-19 і використання вакцин БЦЖ в країнах" прийшли до висновку, що середній рівень смертності значно варіюється в залежності від економічної класифікації країни.

Показники смертності COVID-19 на мільйон осіб для країн з низьким, середнім і високим доходом склали 0,4, 0,65 і 5,5 відповідно. Дослідники назвали той факт, що більш багаті країни мають більш високий рівень смертності, нелогічним.

Готуватися до гіршого? У Раді заявили, що відключень світла в Україні не уникнути

субота, 27 квітень 2024, 11:49

Росія ракетними ударами по український енергосистемі вивела з ладу 6000 МВт, а це означає, що в Україні доведеться повертатись до графіків обмеження електропостачання. Про це в етері "Еспресо" заявив народний депутат України Олексій Кучеренко, передают...

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...