Хіти тижня. Розслідування вбивства Шеремета: Аваков показав фото жінки, яка натиснула кнопку вибухівки

Глава МВС зізнався, що встановити особу дівчини в перуці та окулярах досі не вдалося.

Арсен Аваков показав світлину невідомої вбивці. Фото: скріншот з відео.

Слідство не встановило особу жінки, яка привела в дію радіокеровану міну, закладену під машиною журналіста Павла Шеремета. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

"Ми вчора про це не говорили. Це дівчина в перуці, спеціальних окулярах. Потім вона виходить з іншого місця в іншому одязі. Це та людина, яка натискала на кнопку. Ми маємо гіпотези, хто ця людина. Але ми не знаємо точно", - сказав Аваков.

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...