Хіти тижня. "Рускій мір" в усій "красі": В ІС розповіли про "страшні речі" на окупованій Луганщині

Зведення про роботу так званої «народної міліції» рясніють повідомленнями про знайдені тіла місцевих мешканців.

В окупованих Росією містах і селищах Луганщини щодня відбуваються страшні речі. Як повідомляє група «Інформаційний спротив», люди пропадають безвісти, бойовики-«правоохоронці» виявляють упізнані і неупізнані трупи, передають Патріоти України.

Зведення про роботу так званої «народної міліції» рясніють повідомленнями про знайдені тіла місцевих мешканців. Зокрема, 11 травня 2019 року рано вранці в окупованому Луганську за адресою 50 років Жовтня, 33/40, кв.50, виявлений труп місцевої мешканки 1979 р.н. Жінка померла від тілесних ушкоджень у вигляді синців лівої надбрівної дуги.

Того ж дня, в 13:30, в районі газової заправки, розташованої на вул. Комінтерну м. Луганська, в салоні автомобіля «Газель» (маршрутне таксі № 301 сполученням Луганськ-Краснодон), виявлений труп водія 1973 р.н., мешканця Краснодонського району, без зовнішніх ознак насильницької смерті.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...