Хіти тижня. "Русский бунт" наближається: У Мурманській області діти побили путінських поліцаїв (відео)

Один з поліцейських отримав струс мозку, травми другого виявилися менш серйозними.

В Апатитах Мурманської області Росії група неповнолітніх побилася з поліцейськими. Інцидент стався після дискотеки для школярів в будинку культури, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Захід закінчився о 21:00, проте підлітки відмовилися розходитися і намагалися продовжити його. В результаті був викликаний екіпаж поліції.

Після прибуття правоохоронці помітили хлопця з пляшкою пива, який голосно матюкався. Бійка сталася після того, як підлітка намагалися доставити у відділення - за нього заступилися знайомі.

Один з поліцейських отримав струс мозку, травми другого виявилися менш серйозними.

Особи всіх підлітків незабаром встановили, але їх відпустили після роз'яснювальної бесіди. При цьому Слідчий комітет пізніше порушив кримінальну справу.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...