Хіти тижня. "Русский мир" у дії: Мережу шокувала "крадіжка століття" на будівництві моста в Станиці Луганській (відео)

Недобудований міст біля КПВВ в Станиці Луганській вже почали розтягувати жителі так званої ЛНР. Відео дивної крадіжки опублікували "Новости Харькова" на YouTube, передають Патріоти України.

Камери спостереження, встановлені на місці будівництва, зафіксували, як п'ятеро чоловіків крадуть лавочку з навісом і забирають її на окуповану територію.

Невідомі чоловіки перейшли міст з боку окупантів і забрали лавочку по відремонтованій мосту. Лавочку понесли четверо чоловіків, а п'ятий пішов на підконтрольну Україні територію.

Інцидент із крадіжкою лавочки вже жваво обговорюють в соцмережах. "Покажіть це Сивохо - він так переживає за земляків по ту сторону розмежування", "Зовсім зубожіли, ось їх сутність, красти, працювати не хочуть", "І це ви хочете без КПВВ пропускати? Може їм ще доріжку червону постелити", - коментують відео користувачі в мережі.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...