Хіти тижня. "Русский сначала выучите!": У Пітері киргизи побили місцевих "високодуховних" громадян (відео)

Молоді люди, які розташувалися на лавці в парку, не хотіли поступатися місцем жінці похилого віку.

Росіяни регулярно "отримують" від киргизів. Фото: соцмережі.

У російському Санкт-Петербурзі трапився конфлікт між місцевими жителями і приїжджими з Киргизії, передають Патріоти України.

Молоді люди, які розташувалися на лавці в парку, не хотіли поступатися місцем жінці похилого віку і відповіли їй, використовуючи нецензурну лексику. У суперечку вирішили втрутитися мігранти.

"Вона на всю лавку розвалилася", – грубо сказали росіяни. Киргизи у відповідь попросили їх пересісти. "Для початку російську мову вивчіть", – кинули в їх бік жителі Санкт-Петербурга, що і призвело до масової бійки.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...