Хіти тижня. "С каких пор Киркоров стал врагом?": Оля Полякова обурена реакцією на її концерт у Дубаї

Співачка заявила, що ніколи не дає концертів на території РФ, а в інших країнах має право співати, коли захоче і з ким захоче.

В офіційному коментарі прес-служби співачки зазначається, що концерт не мав відношення до якогось свята і проходив без будь-яких гасел. Також повідомляється, що ідея показати шоу Полякової в Дубаї виникла в січні 2020 року, повідомляють Патріоти України.

«Шоу Королева ночі мало успіх не тільки в Україні, але і в інших країнах. Ідея показати це шоу в Дубаї в рамках міжнародного музичного фестивалю виникла у Філіпа Кіркорова ще в січні 2020 року, в період гастролей Олі Полякової в США і Канаді, де артисти зустрічалися. Про їх спільний відпочинок між концертами писали ЗМІ, а про дружбу між артистами також давно і добре відомо ще з часів шоу Як дві краплі, в якому Оля брала участь, а Кіркоров був членом журі. Чому саме зараз ці дружні відносини викликали якісь питання у журналістів залишається здогадуватися.

Якщо ж чітко по фактажу, який випливає з вищесказаного, то позиції артистки залишається незмінною і Оля Полякова не працює в РФ, не дає інтерв'ю російським пропагандистським медіа. Концерт не мав відношення до якогось свята і будь-яких гасел, про що написали журналісти, а був частиною щорічного міжнародного музичного фестивалю. А то, як цю інформацію подають в ряді ЗМІ - це перекручування фактів і суб'єктивізм", — повідомляється в заяві.

Полякова також особисто висловилася про виступ на фестивалі PaRus 2020. Співачка нагадала про свою позицію і рішення не виступати на території РФ.

«Річ у тім, що комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Філіпом Кіркоровим. Річ у тім, це, виявляється, «зрада», а сам Філіп, виявляється, ворог України. Я, звичайно, могла б віднести весь цей хейт на загальний стрес і карантин, який сильно впливає на психіку, і без того пригнічену виборами, пандемією. І не звертати уваги на політично стурбованих і просто хворих на голову, але мені ось що стало особливо цікаво. Я б сказала, підозріло цікаво.

Дубай. Нагадайте мені, будь ласка, де в Росії знаходиться це місто, щоб щось писати про «зраду» і про мою позицію, що вона там якось змінилася. А вона у мене чітка і конкретна: я буду виступати там, де хочу і з ким хочу, і вважаю за можливе для себе. У Росії я не виступаю. У Дубаї я виступаю. Якщо ця позиція не збігається з вашою, то це ваші проблеми. Я не збираюся її з вами погоджувати, обговорювати", — заявила артистка.

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...