Хіти тижня. "С этих позорных моментов начинаются поражения": Один джигіт змусив 50 російських солдатів танцювати, взявшись за руки (відео)

У соціальних мережах опубліковано відео, що обурило росіян: у ролику хлопець кавказької зовнішності змусив російських призовників в армії, взявшись за руки, танцювати під національну музику своєї рідної країни, повідомляють Патріоти України.

Примітно, що на відео близько 50 російських призовників мовчки виконують команду старшого за званням, побоюючись суперечити під загрозою фізичного покарання. При цьому непривабливе для російських військових відео коментують відомі російські журналісти і блогери, обурюючись сваволі, яка відбувається в армії РФ. "В армії РФ йде інтенсивна підготовка перед взяттям Берліна і Києва", - зазначено в коментарі до відео.

"Ребята, с этих позорных моментов начинаются поражения", - коментує відео російський експерт і військкор Юрій Котенок.

"Каждый раз, когда где-то встречается новость о беспределе гостей, надо помнить, что основная его причина - это именно такие вот призывники, которые, будь их даже в 30 раз больше, предпочтут лишний раз утереться, чем дать отпор", - зазначають інші російські блогери.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...