Хіти тижня. Сам говорив, що це кінець: Єфремову поставили жорсткий діагноз, прав можуть позбавити до кінця життя

Російському актору Михайлу Єфремову, який влаштував смертельну ДТП у Москві, будучи в нетверезому стані, діагностували хронічний алкоголізм, передають Патріоти України.

Подібний діагноз є поважною причиною для позбавлення його водійських прав довічно. Як пише Telegram-канал Mash, про це поліція має намір клопотати перед судом. Відзначимо, раніше психіатрична експертиза визнала актора осудним.

"Його оглянули психолог, психіатр і невролог. Михайло був ввічливий, поводився коректно, перебував у депресивному стані. Наркотичної залежності не заперечив, розповідав про регулярні загулах. Що сталося в вечір смертельного ДТП, майже не пам'ятає. Висновок видали відразу, в стаціонар відправляти не стали, так як діагноз був очевидний ", – повідомило джерело.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...