Хіти тижня. Сама запросила вбивць: В окупованому Харцизьку згвалтували та перерізали горло 13-річній дівчинці

Замітаючи сліди, вбивця здійснив підпал.

Жорстоке вбивство 13-річної дівчинки скоїли невідомі в окупованому Харцизьку 23 вересня. Про це повідомляє прес-служба так званого "МВС", чинного на підконтрольній бойовикам частині Донецької області. Про це пише місцеве видання "Острів", передають Патріоти України.

Пожежники, які ліквідували загорання на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Шалімова, виявили труп 13-річної дівчинки зі слідами насильницької смерті.

"На тілі потерпілої були виявлені численні колото-різані поранення тіла і шиї", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що на даний момент встановлено особи ймовірних підозрюваних у скоєнні вбивства. У соцмережах місцеві жителі пишуть, що вбивця перерізав горло дівчині, а перед цим зґвалтував. Замітаючи сліди, вбивця здійснив підпал. "Дівчина нібито з кимось списалася через соціальні мережі у відсутність батьків і запросила невідомого в гості", - пишуть у соцмережах.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...