Хіти тижня. Саме час батьків гнати зі "слуг народу": Поліція встановила "мажорів", котрі на автівці з номерами Верховної Ради заїхали на пішохідний місток у Києві (відео)

Патрульні поліцейські встановили особу власника авто, яке заїхало на новий парковий місток до Володимирської Гірки у Києві. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер міста Віталій Кличко.

"Спасибі всім небайдужим киянам, користувачам мережі, хто відреагував і допомагав виявити цих "любителів прекрасного". Я відразу переслав фото, звернувся в патрульну поліцію Києва. Правоохоронці вже встановили особу власника авто і місце його фактичного знаходження, а також - де знаходиться автомобіль", - пише Кличко.

Крім того, мер звернувся до киян, які були очевидцями злочину і попросив звернутися їх в службу 102, щоб допомогти своїми поясненнями залучити порушника до відповідальності.

Скандальний "Мерседес" знайшли у підземному паркінгу неподалік на вулиці Предславенській. "Мажор" Микита, котрий був за кермом від поліції наразі ховається.
"Київ. Виявили "Мерседес, який розсікав сьогодні по скляному пішохідному мосту в Києві: варто в підземному паркінгу на Печерську. Водій, такий сміливий, 1993 року народження втік і в страху отримання адмін штрафу сховався вдома, - йдеться в повідомленні групи "Київ оперативний".

Творці сайту dtp.kiev.ua кажуть, що вже отримали дивну пропозицію: за винагороду в 100 доларів прибрати з паблік дані про власника автомобіля.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...