Хіти тижня. "Санкції, постійні санкції у Криму! Постійно блокують": Житель окупованого півострова розвіяв міф росіян про процвітання (відео)

У тимчасово окупованому Криму люди страждають в повсякденному житті через обмеження, спровоковані санкціями, а також майже не мають шансів знайти стабільну роботу. Про це розповів житель захопленого Росією півострова. Роликом з його відвертощами поділився на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій (Штірліц) Штефан, передають Патріоти України.

"Мінуси жити в Криму – неможливо замовити з Ali Express нічого взагалі, абсолютно. Санкції, постійні санкції у Криму! Через це я не можу зайти на деякі інтернет-ресурси. Постійно блокують, доводиться користуватися VPN", – скаржиться хлопець.

Крім того, він розвіяв міф російської пропаганди про процвітання Криму і стрімкий розвиток туристичної галузі. "Хтось думає, що він приїде у Крим, у нього почнеться нове життя? Ось! (Показав нецензурний жест. – Ред). Насправді тут роботи взагалі немає, крім сезонної. В Криму дуже погано розвинений туризм. У тій же самій Туреччині або Єгипті справи йдуть набагато краще. Але ціни в Криму вищі, ніж там", – розповів кримчанин.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...