Хіти тижня. Санжари в ауті: "У водія автобуса, який перевозив евакуйованих з Уханю українців, піднялася температура", - Аваков (відео)

Тепер всі водії, які брали участь в операції з перевезення людей в лікарню знаходяться на карантині.

У одного з водіїв автобуса, який перевозив евакуйованих з Ухань українців і іноземців в госпіталь "Нові Санжари", піднялася температура. Про це, в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передають Патріоти України.

За даними глави МВС, у одного водія, внаслідок загострення артриту на коліні, "трошки піднялася температура". "Слава Богу, загострення артриту на коліні, і температура трималася підвищена протягом однієї години", - розповів Аваков.
Водія, разом з евакуйованими з Ухані громадянами України та інших країн, помістили в карантин. Міністр також зазначив, що всіх в госпіталі "Нові Санжари" будуть ретельно оглядати на предмет захворювань. "Я звертаю увагу, наскільки ретельно буде огляд за тими, хто там знаходиться. Якщо все добре, то через два тижні ми забудемо цей смуток", - зазначив міністр внутрішніх справ і додав, що весь транспорт, який перевозив евакуйованих, пройшов дезінфекцію.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...