Хіти тижня. "Счастливы вместе": Відкрились нові подробиці з кокаїновим скандалом у трусах популярної російської актриси Бочкарьової

Колишня помічниця актриси передбачає, що Наталію могли підставити.

Відкрилися нові подробиці скандалу з Наталією Бочкарьовою, яку нібито затримали з кокаїном в трусах. Сама актриса не коментує історію з наркотиками і не з'явилася на судове засідання у справі, передають Патріоти України.

Багато колег Бочкарьової не вірять, що вона вживає наркотики. Колишня помічниця актриси передбачає, що Наталію могли підставити. Цю версію висуває і видання МК, в розпорядженні якого виявилися нові відомості у гучній справі. В історії спливло ім'я відомого репера.
«Нам стало відомо, що персонажі світської тусовки досить довгий час купували товар у одного і того ж наркодилера. Але десь пару місяців назад якість "дурі" різко знизилася. Вихід запропонував один з любителів "беленького" - відомий реп-виконавець», - цитує своє джерело МК.
Нібито заборонені препарати продавали через інтернет-магазин. Замовник оплачував товар через Інтернет або по телефону, а йому повідомлялося місце «закладки», нерідко - це перевірені місця в спальних районах. У оперативників вже фігурував будинок 23 по Щелківському шосе в Москві. Саме за цією адресою менш ніж за годину до затримання нібито була помічена Бочкарьова.
Також припускають, що актрису зупинили не випадково для перевірки документів. На записі з камер відеофіксації була помічена машина, яка їхала за автомобілем актриси від будинку на Щелковськом шосе до місця затримання. Після чого машина зникла в невідомому напрямку.
Нагадаємо, Наталію Бочкарьову звинувачують в зберіганні наркотиків. Актриса сама зізналася, що у неї в трусах в купюрі знаходиться та сама речовина. Після скандалу із затриманням вона спочатку все заперечувала, а потім зникла з поля зору, не була активна і в соціальних мережах.
Потім з'явилася інформація, що захворіла. А її друг повідомив про частковий параліч обличчя. Пізніше Бочкарьова оголосила, що у неї все добре, і вона поїхала на гастролі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...