Хіти тижня. "Сейчас заживем!": Федеральний телеканал "Росія 1" потішив глядачів сюжетом про... туалет (відео)

Правда, скористатися "досягненням 21 століття" можуть не всі.

На державному телеканалі РФ "Росія 1" вийшов сюжет про туалети, який викликав ажіотаж в інтернеті. Його оприлюднив в Twitter український блогер Андрій Луганський, передають Патріоти України.

Сюжет був присвячений кільком біотуалетам, які встановили на кінцевих зупинках в одному з міст Кіровської області. "У біотуалет на кінцевій зупинці на вулиці Ворова заходять перші відвідувачі. Кабінка, яка призначена для водіїв і кондукторів, знаходиться тут зовсім недовго, але його вже встигли оцінити по достоїнству", - говорить репортер.

Вона уточнює, що в місті з'явилося вже кілька таких кабінок, які "полегшують життя кондукторам та водіям".

У сюжеті також показали коментар кондуктора. Вона зізнається, що до установки туалетів бігали для справляння потреби "за гаражі, по кущах ... куди попало".

В кінці сюжету зазначено, що скористатися "благом цивілізації" зможуть не всі, а тільки кондуктори і водії.

Сюжет викликав ажіотаж в коментарях: "Для такого "рывка" необходимо раскачиваться не менее 20 лет"; "И прорыв, и рывок одновременно. Как тебе такое, Илон Маск?"; "Так вот зачем им понадобились туалеты с украинских кораблей"; "Все таки начался "подъем с колен"".

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...