Хіти тижня. Секс-символ СРСР показала себе без макіяжу та парика (фото)

У 83 роки артистка виглядає просто чудово.

83-річна радянська естрадна співачка Едіта П'єха показала себе без прикрас. Кумир мільйонів дозволила знімальній групі каналу "НТВ" зняти її підготовку до концерту, повідомляють Патріоти України.

Перед журналістами Едіта П'єха з'явилася ще без макіяжу і без перуки. За словами артистки, вона не ходить до косметологів, вважаючи за краще робити домашні маски. Одну з них П'єха нанесла перед знімальною групою.

"Не подумайте, я не лысая! Просто 30 лет делала прически, которые мне ужас как надоели! Только представьте: каждое утро я накручивала волосы на бигуди, сушила феном, начесывала. И когда приехала в Израиль на гастроли, мне говорят: а что это, вы бигуди крутите? У нас каждая женщина имеет парик", - розповіла артистка.


Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...