Хіти тижня. Сенсація кримінального світу: У столиці "розкоронували" і викинули на вулицю небезпечного кримінального авторитета

У Києві в суботу, 12 жовтня, "розкоронували" і побили відомого кримінального авторитета, "злодія в законі" Андрія Недзельського ("Нєдєлю"/"Львівського").

Андрій Недзельський

Про це на сторінці у Facebook повідомив колишній перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

За його інформацією, це сталося на урочистостях із нагоди весілля в сім'ї іншої злочинця, Олега "Бакінського".

"Три "злодії в законі" позбавили статусу "злодій у законі" Андрія, відомого на прізвисько "Нєдєля"/"Львівський". Після чого цього вже недозлодія сильно побили та викинули за межі території. У "злодіїв у законі" можна порушувати закони будь-якої країни, але тільки не "закони" їх життя", написав Аброськін.

"Взагалі це дуже добре, що в нашій країні на одного лідера злочинного угруповання стало менше", – додав він.

Відзначимо, в мережі Андрія "Нєдєлю" називали "смотрящим" по Україні та Києву, а також власником українського злодійського "общака".

Відомо, що він народився в 1973 року в райцентрі Старий Самбір Львівської області, деякий час торгував старими автомобілями. В середині 1990-х років переїхав до Києва, де почалася його кримінальна кар'єра.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...