Хіти тижня. Сенсація кримінального світу: У столиці "розкоронували" і викинули на вулицю небезпечного кримінального авторитета

У Києві в суботу, 12 жовтня, "розкоронували" і побили відомого кримінального авторитета, "злодія в законі" Андрія Недзельського ("Нєдєлю"/"Львівського").

Андрій Недзельський

Про це на сторінці у Facebook повідомив колишній перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

За його інформацією, це сталося на урочистостях із нагоди весілля в сім'ї іншої злочинця, Олега "Бакінського".

"Три "злодії в законі" позбавили статусу "злодій у законі" Андрія, відомого на прізвисько "Нєдєля"/"Львівський". Після чого цього вже недозлодія сильно побили та викинули за межі території. У "злодіїв у законі" можна порушувати закони будь-якої країни, але тільки не "закони" їх життя", написав Аброськін.

"Взагалі це дуже добре, що в нашій країні на одного лідера злочинного угруповання стало менше", – додав він.

Відзначимо, в мережі Андрія "Нєдєлю" називали "смотрящим" по Україні та Києву, а також власником українського злодійського "общака".

Відомо, що він народився в 1973 року в райцентрі Старий Самбір Львівської області, деякий час торгував старими автомобілями. В середині 1990-х років переїхав до Києва, де почалася його кримінальна кар'єра.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...