Хіти тижня. Серйозні проблеми для "євробляхерів": Грядуть штрафи

На власників "євроблях" чекає штраф, або і конфіскація.

З 23 травня поліція має право зупинити будь-який автомобіль з іноземною реєстрацією і оштрафувати його водія на суму до 170 тисяч грн або конфіскувати авто. Про це заявив юрист Олександр Плахотник, передає "Обозреватель", передають Патріоти України .

"Закон вже прописаний, опублікована вже і конкретна дата вступу в силу. Автомобіль на Єврономер може бути зупинений, поліцейські будуть перевіряти документи і, в залежності від кількості днів" прострочення "терміну, виписувати штраф. За 30 днів - до 170 тис. Грн" , - сказав юрист.

Власників "евроблях" чекають такі штрафи:

  • За водіння машини на Єврономер - 8500 грн;
  • повторне протягом року водіння "евробляхі" - 17 тис. грн і заборона на водіння протягом року;
  • затримка розмитнення на термін до 1 доби - 170 грн;
  • від 1 до 10 діб - 340 грн;
  • від 10 до 20 діб - 8,5 тис. грн;
  • від 20 до 30 діб - 85 тис. грн;
  • від 30 діб - 170 тис. грн або конфіскація авто.

Ті українці, які не розмитнили авто і продовжують на ньому їздити, в будь-який момент можуть бути зупинені поліцейським і оштрафовані на 170 тис. Тим, хто не знайшов кошти на оформлення машини, дешевше ховати її в гаражі, вважає Олександр Плахотник.

Джерело: Обозреватель

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...